Kattints ide!
Koffein Média | Kreatív manufaktúra

Elmesélnéd a saját történeted?

| Olyan nehéz nekiállni. Igen, már van is egy jó ötletem. Szeretném, de... Már csak megvalósításra vár. Koffein Média
A megoldást... Elérés, optimalizálás, konvergencia, milestone, keypoint... mind fontos szavak, ha egy üzleti kiadványról, weboldalról, videóról beszélünk, de szerintünk van még valami, ami nélkülözhetetlen: a tartalom. Ehhez pedig te is kellesz. Hisszük, hogy minden projektet az emel az átlag fölé, ha benne van az ember, a történet. Egyetértesz? Akkor jó helyen jársz.
...rád szabjuk. Az egyedi igények egyedi megoldásokat kívánnak. Bármivel is bízol meg bennünket, nem egy dobozból fogjuk előhúzni a megoldást, hanem a te igényeidre szabva, veled egyeztetve találjuk ki, mi működne a legjobban. Ez az, ami megkülönböztet, kiemel a tömegből.
Segítünk a kezdetektől Sokévnyi tapasztalattal rendelkezünk a tartalomkészítés, a különböző online és offline kiadványok, könyvek, weboldalak és videók készítésében, és a kezünkben vannak azok az elemek, amelyekből tudunk építkezni - veled együtt. Manufaktúraként működünk, ahol minden kérdés felvetődhet, és minden ötletre nyitottak vagyunk. De persze az sem baj, ha még nincs elképzelésed – szívesen segítünk a nulláról elkezdeni bármit.
Tartalomkészítés Hiszünk abban, hogy érdemes minőségi tartalommal kommunikálni a vásárlók, ügyfelek felé: ez az, ami megkülönböztet, kiemel a tömegből. Grafikai tervezés Legyen szó teljes arculattervezésről, weboldalról vagy cégbrosúráról, minden vizuális elemnek harmonikusnak és igényesnek kell lennie. Kiadványszerkesztés Magazinok, könyvek és egyéb kiadványok teljes grafikai és tartalmi tervezésében az ötleteléstől egészen a folyamat végéig segítünk. Web Weboldalak, microsite-ok tervezésében és fejlesztésében mindig jól működő, izgalmas megoldásokra törekszünk, akár komplett tartalommal. Videó A világ a mozgóképek felé halad, te se maradj le. Mi az egyedi igényekre szabjuk az ötleteinket, filmjeink szívvel-lélekkel készülnek.
Számíthatsz ránk Elhivatott és lelkes csapatunk semmilyen feladattól nem riad vissza. Ha megbízol bennünket, számíthatsz rá, hogy nálunk mindenki a legjobbat akarja neked nyújtani.
Az oldal optimális megjelenéséhez kérjük, vegye szélesebbre a böngésző ablakot!